พัคโบยอง (Park Bo Young) – ดาราเกาหลี

พัคโบยอง (Park Bo Young) – ดาราเกาหลี

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://blog.naver.com/jinsill8923/220158461079]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://blog.naver.com/jinsill8923/220158461079]

ประวัติ พัคโบยอง (Park Bo Young)

ชื่อ: 박보영 / Park Bo Young (Bak Bo Yeong)
Real name:
อาชีพในวงการ: นักแสดง
วัน/เดือน/ปีเกิด: 12 กุมภาพันธ์ 1990
สถานที่เกิด: Goesan, North Chungcheong, South Korea
ความสูง: 158cm
น้ำหนัก: 41kg
ราศี: ราศีกุมภ์
กรุ๊ปเลือด: O
ครอบครัว:
ต้นสังกัด:
การศึกษา: Dankook University (Theater degree)
ความสามารถพิเศษ:
เดบิว :
website :
Twitter:

ผลงานทางโทรทัศน์
Oh My Ghost (tvN, 2015)
Star’s Lover (SBS, 2008)
Strongest Chil Woo (KBS2, 2008) cameo
Jungle Fish (KBS, 2008)
The King and I (SBS, 2007)
Mackerel Run (SBS, 2007)
Witch Amusement (SBS, 2007)
Secret Campus (EBS, 2006)

ผลงานภาพยนตร์
Mutant (2015)
Talking About Things Like Passion (2015)
The Silenced (2015)
Hot Young Bloods (2014)
Snow Queen (2012)
Wolf Boy (2012)
Don’t Click (2012)
Rio (2011)
Speedy Scandal (2008)
The ESP Couple (2008)
Our School E.T (2008)
If You Were Me 4 (2007)
Equal (2005)

มิวสิควิดีโอ

รางวัลที่ได้รับ
2013 Mnet 20’s Choice Awards: 20’s Movie Star – Female (A Werewolf Boy)
2009 12th Director’s Cut Awards: Best New Actress (Speed Scandal)
2009 32nd Golden Cinematography Awards: Best New Actress (Speed Scandal)
2009 30th Blue Dragon Film Awards: Best New Actress (Speed Scandal)
2009 4th Andre Kim Best Star Awards: Female Star Award (Speed Scandal)
2009 5th University Film Festival of Korea Awards: Best New Actress (Speed Scandal)
2009 17th Korean Culture and Entertainment Awards: Best New Actress (Speed Scandal)
2009 46th Grand Bell Awards: Popularity Award (Speed Scandal)
2009 29th Korean Association of Film Critics Awards: Best New Actress (Speed Scandal)
2009 2nd Korea Junior Star Awards: Grand Prize (Speed Scandal)
2009 45th Baeksang Arts Awards: Best New Actress for (Speed Scandal)
2009 45th Baeksang Arts Awards: Popularity Award (Female) for (Speed Scandal)
2009 6th Max Movie Awards: Best New Actress of The Year (Speed Scandal)
2007 SBS Drama Awards: Best Young Actress (The King and I)

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://cfile28.uf.tistory.com/image/262ECA4151C1C51D140C2C]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://cfile28.uf.tistory.com/image/262ECA4151C1C51D140C2C]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://movie.daum.net/movieperson/PhotoView.do?personId=105244&id=819037#personId=105244&id=819037&photoId=819037]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://movie.daum.net/movieperson/PhotoView.do?personId=105244&id=819037#personId=105244&id=819037&photoId=819037]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://movie.daum.net/movieperson/PhotoView.do?personId=105244&id=819037#personId=105244&id=819037&photoId=825152]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://movie.daum.net/movieperson/PhotoView.do?personId=105244&id=819037#personId=105244&id=819037&photoId=825152]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://cafe.daum.net/subdued20club/Lovh/1370759?q=%B9%DA%BA%B8%BF%B5&re=1]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://cafe.daum.net/subdued20club/Lovh/1370759?q=%B9%DA%BA%B8%BF%B5&re=1]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://cfile22.uf.tistory.com/image/242855375584BCAF21F3EC]

พัคโบยอง (Park Bo Young) [photo: http://cfile22.uf.tistory.com/image/242855375584BCAF21F3EC]

ดาราเกาหลี (Korean Star)
- 2017-03-2 3:48:25 โพสต์โดย : Ah Jong คนดู 42,783 คน