คิมซอนอา(Kim Sun Ah) – ดาราเกาหลี

คิมซอนอา(Kim Sun Ah) – ดาราเกาหลี

คิมซอนอา(Kim Sun Ah) (photo: koalasplayground.com)

คิมซอนอา(Kim Sun Ah) (photo: koalasplayground.com)

คิมซอนอา(Kim Sun Ah) – ดาราเกาหลี

ผลงานละคร:

Masked Prosecutor (2015)
Qiang Wei De Zhan Zheng (2014) as Hong Lian
I Do, I Do (MBC, 2012)
Scent of a Woman (SBS, 2011)
Telecinema After Wedding Banquet (SBS, 2009)
City Hall (SBS, 2009)
When It’s At Night (MBC, 2008)
My Name is Kim Sam-Soon (MBC, 2005)
Golden Era (MBC, 2000)
Great Great (SBS, 2000)
Love Story (SBS, 1999)
Jump (MBC, 1999) sitcom
Love and Success (MBC, 1998)
Forever Yours (MBC, 1998)
MBC Best Theater ‘Her Flower Pot NO. 1′ (MBC, 1998)

 

คิม ซอน อา - ดาราเกาหลี

คิม ซอน อา – ดาราเกาหลี

ภาพยนตร์:

The Fives (2013)
Pitch High (2011)
Attack the Gas Station 2 (2010)
Lost and Found (2008) cameo
Girl Scout (2008)
The Worst Man of my Life (2007) cameo
She’s On Duty (2005)
S Diary (2004)
Happy Ero Christmas (2003)
The Greatest Expectation (2003)
Once Upon a Time in a Battlefield (2003)
Wet Dreams (2002)
Yesterday (2002)

คิม ซอน อา - ดาราเกาหลี

คิม ซอน อา – ดาราเกาหลี

?

คิม ซอน อา - ดาราเกาหลี

คิม ซอน อา – ดาราเกาหลี

รางวัล:

2011 SBS Drama Awards: Top Excellence Award for Weekend Drama, Actress (Scent of a Woman)
2011 SBS Drama Awards: Top Ten Stars Award (Scent of a Woman)
2009 SBS Drama Awards: Top Ten Stars Award (City Hall)
2009 SBS Drama Awards: Excellence Award, Special Drama – Actress (City Hall)
2005 MBC Drama Awards: Top Excellence Award – Actress (My Name is Kim Sam-Soon)
2005 MBC Drama Awards: Popularity Award (My Name is Kim Sam-Soon)
2005 MBC Drama Awards: Best Couple Award with Hyun Bin (My Name is Kim Sam-Soon)
2005 Asian Television Awards: Best Drama Performance by an Actress (Runner-up)

- 2010-05-18 4:01:48 โพสต์โดย : admin คนอ่าน 30,192 คน