คูฮเยซอน (Koo Hye sun) – ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) – ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) - ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) – ดาราเกาหลี

ประวัติ คูฮเยซอน (Koo Hye sun)

ชื่อ: : 구혜선 / Koo Hye sun / คูฮเยซอน
Real name: - Koo Hye sun / Gu Hye Seon / Goo Hey Sun
อาชีพในวงการ: นักแสดง
วัน/เดือน/ปีเกิด: 9 พฤศจิกายน 2527
สถานที่เกิด: อินชอน เกาหลีใต้
ความสูง: 163 cm
น้ำหนัก: 42 kg
ราศี: Escorpio
กรุ๊ปเลือด: A
ครอบครัว:
ต้นสังกัด: YG Entertainment
การศึกษา: University of Arts, Seoul Broadcasting Entertainment
ความสามารถพิเศษ: วาดเส้น , เขียนแบบ
เดบิว :
website :
Twitter: @koohyesun119

ผลงานทางโทรทัศน์
Blood (KBS2 / 2015) – Yoo Ri-Ta
Angel Eyes (SBS / 2014) – Yoon Soo-Wan
Absolute Darling (GTV / 2012) – Liao Xiao Fei
Take Care of Us, Captain (SBS / 2012) – Han Da-Jin
The Musical (SBS / 2011) – Ko Eun-Bi
Boys Over Flowers (KBS2/ 2009) – Geum Jan-Di
Chilwu, the Mighty (KBS2 / 2008) – So-Yoon
King and I (SBS / 2007-2008) – Yoon So-Hwa
Hearts of Nineteen (KBS / 2006-2007) – Yang Kook-Hwa
Song of the Prince (SBS / 2005-2006) – Eun-Jin
Nonstop 5 (MBC / 2005)
ผลงานภาพยนตร์
Daughter | Daudeo (2014) – San-Yi
Magic | Yosul (2010)
August Rush (2007) – Cameo
งานเขียนบท
Daughter | Daudeo (2014)
Tango (2009) * novel
The Madonna | Yukwaehan Dowoomi (2009) screen writer
หนังสั้น
Pieces of Memory | Gieokui Jokadeul (2012)
You (2010)
The Madonna | Yukwaehan Dowoomi (2009)
มิวสิควิดีโอ
Ku Hye-sun – Brown Hair (2010)
Fahrenheit – Touch Your Heart (2010)
Kim Ji-eun – Yesterday is Different from Today (2007)
Soul Star – Forget You (2006)
Taebin – The Reason I Close My Eyes (2004)
Sung Shi-kyung – We Match Quite Well (2002)
รางวัลที่ได้รับ
2006  :  KBS Drama Awards:
Best New Actress (Pure in Heart)
2007   : SBS Drama Awards: New Star Award (The King and I)
2009 : KBS Drama Awards: Excellence Award for Drama Series and Actress (Boys Over Flowers)
KBS Drama Awards: Netizen Popularity Award (Boys Over Flowers)
KBS Drama Awards: Best Couple Award with Lee Min Ho (Boys Over Flowers)
6th Yahoo! Taiwan Asia Buzz Awards: Best Asian Female Star (Boys Over Flowers)
Andre Kim Best Star Awards: Best Female Star (Boys Over Flowers)
Busan Asian Short Film Festival: Audience Award (The Madonna)
2010 : 12th Short Shorts Film Festival & Asia: Spotlight Award for (The Madonna)

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) - ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) – ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) - ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) – ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) - ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) – ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) - ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) – ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) - ดาราเกาหลี

คูฮเยซอน (Koo Hye sun) – ดาราเกาหลี

 

- 2015-04-1 1:40:57 โพสต์โดย : admin คนอ่าน 35,219 คน